Sen lunch på Sturehof

Hej älsklingar!

Alarmet ringde idag vid 09 och jag kände mig mer utvilad än vanligt när alarmet ringde vilket var superskönt. Jag gjorde mig i ordning i lugn och ro och började lite efter 10 röra mig mot Västerås där jag skulle presentera mitt gymnasiearbete för mina lärare, jag tyckte att det gick superbra och det kändes det som att mina lärare också tyckte.

Det är skönt att jag äntligen har redovisat mitt arbete då det här har varit en väldigt stor uppgift och jag var verkligen stolt när jag skickade in det. Jag skickade in själva dokumentet förra veckan som var den största delen av arbetet som mina lärare redan läst igenom och idag skulle jag bara presentera en kortare version med hjälp av en powerpoint.

När jag var klar åkte jag och hämtade några lådor med kakor som vi har sålt med klassen och sen åkte jag hem för att vila några timmar innan det var dags att ta tåget till Stockholm. Vi gick i lite affärer och åt sen en sen lunch eller om man vill se det som en tidig middag på Sturehof. Vi åt massor med skaldjur och tog ett glas champagne. När vi kände oss klara gick vi i lite fler affärer innan vi tog tåget hem igen.

Kvällen ha spenderats tillsammans med Oliver framför en film.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer