Senaste dagarna

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Känner att det har blivit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna vad jag faktiskt har haft för mig.

Tisdag

Oliver åkte till skolan på morgonen men kom lika snabbt hem igen då han insåg att han var ledig den dagen. Vi låg då i soffan några timmar och kollade på en serie innan vi gjorde lunch, eller vi gjorde väll ingen mat. Vi värmde resterna från kvällen innan, kinamat.

Jag gjorde mig sen iordning lite snabbt innan vi började röra oss in mot stan för att gå i lite affärer. Oliver skulle kolla på vinterkläder, jag skulle leta efter lite sker till imorgon och sen skulle vi även kolla efter en utklädnad år O som han kan ha på Lördag.


Onsdag

Jag satte mig på tåget 08 från Linköping. Oliver började skolan halv 9 så han släppte av mig där innan han började. Jag fick byta tåg i Stockholm men det var inte alls lång väntetid, skönt! Jag klev av tåget i Enköping vid 11 tiden och åkte då direkt för att fixa naglarna som är tänkta att passa fredagens outfit. Efter det blev det en lunch med pappa innan jag mötte upp några vänner som jag spenderade kvällen med. Har börjat tycka att det är riktigt svårt att sova ensam, något som jag förut tyckt är skönt men man blir kanske van snabbt med tanke på att han för bara någon vecka sedan bodde här.

Nu sitter jag med Ludde så ni får höra om den här dagen lite senare <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag är inte så mycket för nagelack men det va fint på dig =)
nouw.com/2barnsmammaochfru