Senaste tiden

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er, jag mår superbra!

Mysdag

Imorse vaknade jag hos Wilma efter en sleepover. Efter frukosten hos henne åkte vi hem till mig och har haft en riktig mysdag. Vi har rakat benen, lagt en ansiktsmask, fixat naglarna och nu smort in oss med bus. Nu ska vi spendera tid framför youtube innan vi ska möta Sofia för hårfix.

Frost 2

Den 25/12 var det premiär för Frost 2. Jag älskade ju verkligen första filmen så jag och Pontus bokade biljetter och åkte till Mos för att kolla på den. Vi stannade i Barkarby för lite shopping och åt sen middag innan det var dags för filmen.

Tyckte att filmen var riktigt bra förutom att dom sjöng lite väl mycket. Den är helt klart värd ett biobesök.

Intervju

Som ni vet har jag åkt på många intervjuer till en och samma tidning nu ett tag och för några dagar sen fick jag ett första utkast av texten. Jag tycker att den är riktigt bra skriven redan och ni kommer få läsa massor med detaljer.

Fredagen

I fredags var det jobb som stod på schemat. Jag jobbade stängning och stängde salongen vid 20, när jag kom till Enköping plockade jag upp Sofia innan vi åkte hem till mig. Vi åt middag och fixade oss innan vi gick ut för att ta ett glas tillsammans och bara prata.

Dag i Stockholm

Den 28e åkte jag och Isa till mos för en mysdag. Vi åt och gick sen runt i lite olika affärer i försök att hitta en outfit till nyår. Gick sådär med det men kom hem med lite nytt smink och myskläder.

Gårdagen

Hade även igår en heldag med Wilma. Vi åkte till Västerås för att gå i affärer i försök nummer 2 till att hitta en nyårsoutfit, tror att jag äntligen har hittat något som jag är nöjd med men måste testa med håret en sista gång ikväll

Asså bara kolla på mina supersnygga naglar!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Du verkar ha haft härliga dagar senaste tiden och ursnygga naglar! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
ByAlma
ByAlma,
Du verkar ha haft det väldigt bra❤️
nouw.com/byalma