Shopping

Godmorgon älsklingar!

Försökte uppdatera er igår men det tog verkligen bara stopp tyvärr, beror nog på en väldigt stressig vecka och att jag igår kväll tog långhelg.

Gårdagen

Jag hade alarmet på 08 men som vanligt går jag inte upp direkt utan ligger kvar i sängen 15-20 minuter, det resulterar ofta i att jag blir väldigt sen och får stressa mycket. Vilket jag fick även denna morgon. Jag jobbade sen från 09 till 18. Jag jobbade både i salongens shop och sen hade jag även lite kunder.

På lunch hade jag en tid bokad hos tandläkaren då jag skulle spänna tandställningen och jag fick även gummisnoddar så att käken sak flytta sig och bettet ska bli bättre eftersom jag nu har mycket överbett. Känns riktigt konstigt då man inte kan gapa lika stort haha.

På kvällen umgicks jag med pappa <3

Idag stod alarmet på 08 och då gick jag upp ganaska direkt vilket var länge sedan. Ja duschade, åt frukost och sminkade mig lite innan det var dags att övningsköra och sen åka till Västerås för att köpa kläder till kvällen. Hittade en riktigt snygg byxdress som ni kommer få se i ett senare inlägg.

Nu är jag hemma igen och ska nu måla naglarna, plugga lite till körkortet och sen börja fixa mig för ikväll.

En ganska ful bild men jag skaffade mig ett olivträd igår haha <333

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Glad midsommar❤️
nouw.com/byalma