Shopping inför årets BÄSTA dag

Hej älsklingar!

Jag och Oliver har precis ätit tacos tillsammans och kollat lite på youtube. Jag älskar att ha marinerade vitlökar i min taco. Haha snälla säg att det är någon mer som tycker om det!

Jag har idag haft en riktigt härlig lördag i Stockholm. Alarmet skulle ringa 08 men jag vaknade och var pigg redan vid 07 så kände ingen mening med att ligga kvar i sängen. Gick då upp och duschade och sminkade mig innan jag väckte Oliver vid 08. Han hoppade då in i duschen (efter att jag väckt honom tre ggr till) medans jag gjorde frukost åt oss båda. Det blev en enkel frukost med bara rostade mackor och juice men tyckte det var mysigt att bara sitta vid köksbordet och prata med varandra. Vi tog sen bilen, hämtade Linnea och åkte mot Stockholm. Vi började shoppingturen på Mall of scandinavia, där lyckades vi inte med shoppingen alls då vi lämnade mos utan att ha shoppat något. Vi åkte då vidare till Sollentuna och åt och gick i affärer för att vi tänkte parkera bilen där hos mina kusiner och ta pendeln in till centrum för att Oliver skulle slippa kör bil där men vi ångrade oss sen efter lite shopping och lunch, anledning till att vi skulle in till centrum var för att jag skulle köpa löshår hos Rapunzel of Sweden. Tanken var att jag först skulle köpa 60 eller 70 cm men efter att jag pratat med en av dom som jobbar där kom vi fram till att 50 cm nog skulle passa mig bäst.

Vi rördes oss sen vidare mot Kista galleria för att handla på partyland innan vi började röra oss hemåt. Det blev inte supermycket shopping då jag inte hittade allt jag ville ha och nu ska sätta mig och beställa resten av sakerna men ni kan se det jag hittade på bilderna nedan.

Rapunzel of Swedens hemsida= https://www.rapunzelofsweden.se/

Ska försöka fixa en rabbatkod åt er där ifrån på måndag <3

Sen kicks egna concealer och bomullspads

Våran lunch på Kista galler / Mysfrukost

Lite saker tills när jag fyller 18, i påsen ligger ballonger som jag köpte i lösvikt

Jag och Linnea på Mos

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Balooo
,
wow coolt starkt jobbat! ser upp till dig #luftenshjältar #oooheehhhohhhFLYGPLAN
ByAlma
ByAlma,
Åh så härlig bild. Du får säkert en helt underbar dag - kramis❤️
nouw.com/byalma