Shopping och en snygg bränna

Hej älsklingar!

Jag uppdaterade er inte igår men det hände ändå ingenting som var superspännande, jag och mamma handlade lite tills på lördag och sen övningskörde jag till Strängnäs där jag och mamma åt lunch tillsammans och sen kollade på bilar då vi är på jakt efter en ny. Åt dock inte slagsta glass, behöver jag skämmas?

Idag blev jag väckt vid 10 då jag skulle göra nagelförlängning på en tjej 11. Blev nöjd med resultatet och vi använde en väldigt häftig färg. Väl klar med hennes naglar satte jag mig vid datorn och fick lite jobb gjort innan vi fick besök från Göteborg som stannade på en fika innan dom skulle vidare mot Stockholm. Skickade iväg ett mejl som jag redan har fått svar på. Älskar att jobba med företag som svarar snabbt och även kan svara på kvällar när det är något akut.

Sen blev det en lunch med pappa, det blev en längre lunch än vad jag hade tänkt mig så jag fick stressa när jag packade min väska och sen springa till bussen som jag skulle ta till Västerås. Kvällen spenderades på salongen där Rod jobbar. Det var riktigt mysigt för det var länge sedan vi sågs. Rod har precis lärt sig göra spraytan så jag hade turen att få en riktigt snygg "bränna". Vi åt sedan middag tillsammans från spicy hot innan jag gjorde en nagelförstärkning på henne.

Kom hem för ungefär en timme sedan och nu sitter jag och mormor på balkongen och lyssnar på musiken från uteserveringarna. Får nog snart bli att kolla på en serie i sängen då jag jobbar imorgon. En serie som jag just nu kollar på så fort jag får chansen är inifrån världens värsta fängelser som finns på Netflix. En serie jag verkligen rekommenderar.

Idag hann jag även med lite shopping på h&m. Köpte dessa ögonskuggspaletter för 60kr. Dom brukar vanligtvis kosta ca 150kr styck men nu kostadde dom 60kr styck och det var även 2 för 1.

Hoppas ni har haft en bra dag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer