Sista praktikdagen avklarad

Hej älsklingar!
Nu är sista praktikdagen avklarad, 10-14;30. Ojojoj vad jag har gråtit, har nu haft min sista dag tillsammans med alla underbara människor på Tottes. Hoppas verkligen på att jag får komma tillbaka till hösten när jag är klar med mitt sommarjobb och förhoppningsvis är 100% frisk.
Har haft två kunder idag, båda utväxtfärgning och klipp, en ville helfärga sin utväxt och den andra ville göra slingor.
När jag slutade och hade kramats med alla och gråtit fick jag två presenter av alla, så snällt!!!
En hårolja och sen ett par örhängen som jag har på mig redan nu.
Sprang hem för att slänga i mig lite mat innan mamma kom med bilen och skjutsade mig till tågstationen. Jag sitter nu på tåget påväg mot Stockholm.
Jag tror jag kommer hinna gå i lite affärer när jag kommer fram och sen ska jag till Olivers syrra Evelyn (@lashesbyevelyn på instagram) och få snygga fransar till studenten.
Ska ligga där och sova en timme elr två samtidigt som jag blir snygg haha ska bli såå skönt.
Direkt när jag är klar blir det tåget hem igen då det är studentfest ikväll! Wihoo!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Vilka fina örhängen❤️😻nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dag i Strängnäs

Hej älsklingar!

Har lagt mycket tid till att plugga till körkortet dom senaste dagarna så där av dålig uppdatering.

Igår hade jag dubbel körlektion på morgonen och sen åkte jag och mormor till Strängnäs för att gå i lite affärer och äta glass. Haha ja, glassen var inplanerad redan innan vi åkte hemifrån. När vi satt och åt glassen kom det fram småfåglar som jag matade med kulglass från min sked, något av det gulligaste jag sett. När vi kom hem satte jag mig vid mejlen en stund innan det var dags att plugga körkort som jag satt med in på natten.

Tyckte själv att jag idag förtjänade en liten sovmorgon så sov till 10;30. Kom upp ur sängen vid 11 så gjorde då lunch direkt som jag åt samtidigt som jag pluggade lite. Eter lunch kom en tjej jag känner som jag gjorde nagelförlängning på, blev väldigt nöjd och fick verkligen skratta mycket under dom timmarna.

Efter det var det dags för några timmas plugg igen innan jag och en tjejkompis gick till gymmet, något som inte händer ofta men det var så skönt! Kom ut från gymmet helt genomsvettig och det var verkligen en härlig känsla.

Kom hem till att Oliver hade lagat middag och nu har jag precis kommit ut från en varm dusch och vi tänkte starta en film innan jag ska börja plugga igen, mysis!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Kväll med Loreal

Hej älsklingar!
Klockan är nu 21;26 och jag sitter tillsammans med hela salongen på tåget påväg hem från Stockholm efter en fantastisk kväll.
Vi har vart hos Loreal hela kvällen och fått lära oss massor med nya tekniker, fått inspiration, fått se lite nyheter som koller 2018 och så har vi självklart fått skratta massor tillsammans.
Det är det bästa med min praktikplats, dom lär mig supermycket samtidigt som det inte kan gå en timme utan att jag får skratta, beviset på att man har hamnat på helt rätt ställe.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00