Sjukhuset

Godkväll babes!

Hoppas ni mår bra idag. Själv har jag tillbringat dagen på sjukhuset.

Som ni säkert vet om ni inte är jättenya till min blogg så var jag sjuk för någon vecka sen men halsontet gick ju aldrig direkt över. Så nu hade jag fått så ont att jag värken kunde äta eller dricka så då fick vi först en akut tid där dom skicka oss vidare till Uppsala.

När vi väl kom dit fick vi veta ett jag hade som en böld precis ovanför halsmandlarna så den skar vi hål på och sen fick jag dropp. Känns redan lite bättre i halsen men vi ska tillbaka dit imorgon så då får vi se vad som händer.

Eftersom jag haft så ont att jag inte kunnat äta eller dricka på snart två dagar ska jag nu försöka få i mig lite att äta nu när det ändå känns helt okej.

De här tror jag är första bilden som jag lagt ut sen jag starta bloggen där jag är helt ofixad. Här sitter jag med gårdagens smink och ofixat hår glad för att jag äntligen slutat må illa.

För att få inlägget lite gladare måste jag bara än en gång få tacka er för allt positivt ni säger om det jag skriver och att ni faktiskt gillar att jag skrivit om min psykiska ohälsa.

Älskar er, puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer