Ska bli kul och spännande

Hej älsklingar!

Fredagen slutade med att vi gick ut på krogen i Västerås. Vi drack inget, tog bilen dit och hem. Vi hade riktigt kul och träffade många roliga människor.

I lördags tog jag med mig Malin till Stockholm då jag skulle träffa en kille för att skriva ett kontrakt och sen skulle han även måtta då han ska sy en klänning som passar mina mått. Han ska släppa en klädkollektion och jag är en av modellerna. Kommer va både kul och spännande. Vi ska ses om några veckor i en fotostudio och ta bilder och i början av mars är en visning inplanerad. Träffade några vänner på kvällen också men vi gjorde inget speciellt.

Söndagen spenderades i sängen framför massa serier, riktigt skönt.

Vaknade idag med feber och halsont men tog en alvedon direkt och ska nu dricka ett glas varm oboy så det böjar kännas bättre. Alarmet stod på 08 imorse, låg kvar i sängen länge innan jag gick upp, åt frukost och fixade mig lite. Har knappt sminkat mig alls idag så gick väldigt fort att bli klar. Hade en tid hos psykologen 11;30, vi gick mest igenom uppgifter jag fått med mig hem tidigare veckor och sen fick jag ett häfte med papper om hur man lär sig att säga nej haha det är något som jag är extremt dålig på men hoppas jag blir bättre på det nu.

Har kund på salongen först 16;30 idag så har några timmar på mig nu att bara ta det lugnt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer