Saker jag stör mig på

Har haft en kväll där jag bara vart allmänt irriterad, vet verkligen inte varför men tänkte att jag skulle utnyttja det på bästa sättet och göra ett inlägg om några saker jag stör mig på för när jag gjorde ett sånt här inlägg förut så var det många som gillade de och ännu fler som relaterade.

Bloggare som överdriver vilka dom är, speciellt killar!

Missförstå mig rätt i det här nu! Om man har lyckats med sin blogg så tycker jag absolut man INTE ska skämmas för att nämna det eftersom det nu för tiden finns mååånga bloggar. Ni får inte heller bli sura över att jag riktar mig mot killar men av det jag sätt är det bara killar jag sätt som har beskrivningen av sig själv som "spontan, rolig kille och gör EXAKT vad jag vill, är snygg också", jag känner lite att man måste tänka på att det är en blogg man har och inte en tinderprofil...


När man testar kläder i affären och inte får ett ärligt svar om det sitter snyggt elr inte

Behövs det ens en förklaring till denna? Tror att vi alla har den vännen som säger att ALLT sitter fint, lixom varför är man inte bara ärlig?


Människor som är fööör bekväma i mitt hem

Visst älskar att folk kan känna sig som hemma här och mina bästavänner kan hoppa över denna för då är det bara rota vart som men om det är en vän som man träffar ca en gång i månaden och sen när hen blir hembjuden till mig på middag med andra och personen bara försvinner till mitt rum för att börja använda mitt smink eller rota i min gardeob; stop it!


Hoppas ni hittade något ni stör er på sa att det inte bara är jag haha


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer