Sk*t dag

Sov ända till 11 idag, var sååå skönt med tanke på att jag vaknat vid 9 dom senaste dagarna.
Har städat lite på morgonen eftersom både jag och Oliver åker imorgon.
Blev sjukt sugen på socker och eftersom min älskling ätit upp det sista av min choklad har jag nu bakat sockerkaka men inte alls sugen på den längre.
Så nu sitter jag bara här med världens mensvärk och kollar på youtube. Har börjat komma på en ny youtuber som heter zennufer, hon är verkligen superbra.
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Snart Dalarna

God morgon älsklingar!

Uppe med tuppen och sitter nu i bilen på väg till Dalarna. Vi ska till Bjursås och hämta hem husvagnen, ni som hat följt min blogg länge vet att jag brukar vara där på vintrarna. Tyvärr blev det bara en gång i år men nu får jag i alla fall åka upp och se hur det ser ut, så mysigt.

Gick upp 06 och redan vid 07 satt jag i bilen. Vi åker hem redan ikväll, vi ska bara upp och packa ihop lite och sen ta med oss husvagnen hem.

Har köpt en ny jeansjacka förresten, asså hur snygg är den inte? Köpte den för ett bra pris, den är bekväm och också skitsnygg, kan ju inte bli mycket bättre.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi får väll se vad dagen har ett erbjuda, kanske bara blir hem och ta det lugnt ikväll eftersom jag inte är helt 100 pigg än men det återstår och se.

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer