Sluta jobba hemifrån

Inlägget är i samarbete med Hagalunds kontorshotell i Stockholm

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er!

Här kommer ett inlägg som jag hoppas kommer få många av er att vilja kämpa lite extra för era mål. Det är väldigt många där ute som driver egna företag och ännu fler som drömmer om att vara sina egna chefer. En sak som jag har märkt är att det är fler och fler influencers som nu har börjat skaffa egna kontor för att slippa jobba hemma. På så sätt är det lättare att släppa jobbet när man är hemma och man kommer automatiskt vara mer närvarande när man umgås med vänner och familj.

Driver du som läser detta eget företag? Sköter du fakturor och liknande från köksbordet? Sluta med det!!!

Hyr istället ett kontor i Stockholm och sköt ditt företag därifrån. På så sätt kommer du lättare kunna släppa jobbet när du slutar för dagen och jag är helt säker på att det är något alla önskar att dom kunde göra när dom gjort alla jobbmåsten.

Hagalunds kontorshotell ligger i Solna och fungerar på så sätt att du får hyra ett kontor i en stor lokal. Du kommer alltså ha ett kontor i närheten av många andra drivna människor , det skulle iallafall få mig att vilja och bli inspirerad till att kämpa för mina mål ännu mer.

Tycker du att det låter intressant? Klicka er då in på deras hemsida och boka ett möte där ni får se lokalerna på riktigt och får veta mer!

Dom har fyra olika paket på kontor och det är faktiskt inte alls så dyrt med ett kontor där som man kan tänka sig att det ska vara. När ni väljer att hyra ett kontor här är det även väldigt mycket saker som ingår i priset. Kan inte bara vara jag som tycker att det här låter för bra???

Haha märks det att jag börjar bli inspirerad och glad själv av det här inlägget???

Klicka er nu in på deras hemsida via länken som finns högst upp <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,
håller verkligen med dig, så viktigt att kunna släppa jobbet när man är hemma med familjen
nouw.com/kateogembo
emmahagen
emmahagen,
Ja verkligen, är så många som måste bli bättre på att skilja på jobb och fritid (jag själv är en av dom ibland)
nouw.com/emmahagen
ByAlma
ByAlma,
Jag håller med dig❤️
nouw.com/byalma