Snart utbildad bartender

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner!

Helgen bestod av jobb både lördag och söndag så idag är det en ledig måndag för mig och jag har ingenting planerat. Har varit vaken i 3 timmar och precis lyckats lämna sängen. Jag tror inte att jag har berättat det här tidigare men för ett tag sedan började jag utbilda mig till bartender på distans. Jag har bara ett prov kvar innan jag är helt färdig. Vet inte varför men jag drar mig hela tiden för att göra det sista provet.

Tror jag har en känsla av att jag inte vill bli färdig eftersom det har varit min sysselsättning nu under Corona för att inte bli allt för uttråkad av att gå hemma när jag är ledig.

När jag började utbildningen var jag inte ens speciellt taggad, mitt mål var bara att lära mig blanda lite drinkar och få en hyfsad kunnighet om vad som kunde blandas med vad men jag har lärt mig sjukt mycket under dessa månader och det roligaste är att jag vill hela tiden lära mig mer. Jag har börjat titta på videos från olika bryggerier och lyssnat på böcker om processen från druva till vin.

Dra över bilden för att se taggarna på produkterna

Ska jag dela med mig av lite saker som jag lärt mig under utbildningen?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer