Sökoptimering

Inlägget är i samarbete med Hjalmar & company, en seo byrå

Hej älsklingar!

Har ni hört om Hjalmar & company förut? Annars kan ni tacka mig i slutet av det här inlägget.

Vet ni vad seo (search engine optimisation) är? Ett annat ord är sökoptimering och jag vet att väldigt många bloggare använder sig av det här och som jag har förstått är det även väldigt viktigt för företagare att använda sig av detta för att synas, alla som har en hemsida skulle man också kunna säga. Sökoptimering är något som alla med en hemsida borde använda sig av för att öka sina besökare.

Seo kan vara svårt att förstå sig på då det kan krävas mycket tanke och arbete bakom men som tur är kan man tack vare Hjalmar & company få hjälp med det här.

På deras hemsida finns det 3 olika paket som är i 3 olika storlekar och prisklasser och självklart får du ut olika mycket beroende på vilket paket du väljer.

Hjalmar & company hjälper dig att förstå dig på hur seo fungerar. När du ska söka på något är google ofta ett förstahandsval för en sökning (iaf för mig) , man klickar sig ofta in på någon av dom översta förslagen för att det ska gå så fort som möjligt och man har en känsla av att dom har det man letar efter. Har du precis som jag funderat på hur man gör för att ligga på toppen på så många sökningar som möjligt? Det är ingen slump att dom som ligger högst upp gör det och självklart vill man vara en i toppen. Dom är väldigt tydliga med vad du får ut av (och tjänar på) alla deras 3 olika paket och vill att du ska få hjälp så snabbt som möjligt. Hjalmar & company har svaret, dom får dig att synas!


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En underbar torsdag

hej älsklingar!

Igår hade jag verkligen en underbar dag. Alarmet ringde 08;30 och jag klev upp ur sängen vid 09, slängde på mig kläder och tog sen en promenad på ca 20 minuter och hämtade bilen. Jag åkte sen hem och sminkade mig innan jag åkte till Västerås för att träffa Rod. Vi hade inte träffats på flera månader (!!!) så igår träffades vi äntligen igen. Vi gick i lite affärer och sen åt vi lunch tillsammans.

Jag åkte sen hem och fixade med Luddes present då hon fyller år idag. När jag senare på kvällen hade ätit middag cyklade jag till Isa. Vi tog ett glas vin och skålade för att jag har klarat delprovet och för att hon ska flytta.

Det blev en riktigt lyckad dag och kväll och idag har jag verkligen sovit ut ordentligt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Nålar i huvudet

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en väldigt lugn helg. I fredags var jag i skolan på förmiddagen, har inte varit där på flera veckor utan ha valt att arbeta hemifrån istället så kändes konstigt att sätta sig i bilen och åka dit på fredagsmorgonen. Vi hade mössprovning med ABC gruppen så kände då att jag kunde sätta mig i skolan och plugga så jag kunde få hjälp av lärarna samtidigt. Börjar kännas att det är sista året nu när vi till och med har börjat designa och testat våra studentmössor, mindre än 200 dagar kvar!!!

Jag har designat en studentmössa som jag är nöjd med men vågar inte beställa än haha, kollar på den varje dag och bara väntar på att jag ska vilja ändå något litet.

När vi slutade hade jag ganska bråttom hem till Enköping igen då jag hade en läkartid för akupunktur. Förra gången jag gjorde det, vilket även var första gången satte vi bara fyra nålar och det var på ryggen men i fredags satte vi ända upp i huvudet. Det är väldigt skönt och jag blir avslappnad men tanken på att ha nålar i huvudet är lite obehagligt..

Efter en stunds vila med lunch hemma mötte jag upp Ludde och så åkte vi tillsammans till gymmet, blev inget jättejobbigt pass utan det var mest skönt att röra lite på sig. Tanken var att jag senare på kvällen skulle gå ut med vänner men det slutade med att jag stannade hemma i sängen istället.

Igår jobbade jag i ungefär fem timmar vilket är mer än vad jag brukar jobba på en dag just nu och det har jag känt idag. Igår när jag kom hem började jag rensa mina garderober för att göra mig av med kläder jag inte längre använder och blev klar först vid 02.

Idag har jag varit helt slut i kroppen så dagen har spenderats i sängen framför youtube. Har hittat en ny kanal som heter Hydra och jag har spenderat 8 (!!!) timmar åt att kolla på hans videos. Hans röst är såå härlig att lyssna på så det kommer förmodligen bli ytterligare någon timme framför hans videos ikväll.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00