Sömnlös natt

En sömnlös natt, det är någonting som jag både älskar och hatar. Jag önskar verkligen att när jag är trött och lägger mig i sängen så somnar jag, självklart är det oftast så men vissa kvällar när jag lägger mig i sängen för att sova är det som att min hjärna bara kommer med en ide efter en annan och exakt en sån natt är det nu.

Höll Oliver uppe till 02 för att jag verkligen inte ville vara själv men han måste upp imorgon bitti så var tvungen att låta honom sova så nu sitter jag här själv, försöker förverkliga så många ideer som bara går att göra på natten och småirriterar Oliver med att skärmen på datorn lyser.

Jag har under en period funderat på att jag vill ha ett jobb som jag kan ha efter skolan, kvällar, helger m.m. Eller ja, kanske inte en så kort period, en väääldigt lång period och nu har jag äntligen tagit tag i det och skrivit ett CV. I alla fall börjat med det.

När jag är själv och har en sån här natt brukar jag ibland rensa hela garderoben, sätta mig och måla, ibland har jag även testat spela in en video men det är lite svårt nu när jag inte kan tända överallt och så när Oliver ligger och sover... Kanske blir att börja kolla på en ny serie istället?

Har äntligen börjat få tillbaka lite av rösten och är så sjukt vloggsugen så var påväg att vlogga idag men tänkte att det var värt att vänta någon dag till så att rösten håller hela dagen igenom.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer