Söndag och röstning

Bilder från en promenad för ca 2 veckor sedan när jag hittade en stor stol och tyckte att den var värd en bild, nu i efterhand tvekar jag om den verkligen var det haha

Oliver åkte hem för typ 2 timmar sedan och jag har inte lämnat datorn en ända gång sedan dess. Har sökt lite jobb för har kommit på att jag vill ha ett extrajobb, kollat youtube och har påbörjat en lista med saker som jag behöver göra den här veckan.

Snart ska jag hoppa in i duschen sen blir det ansiktsmask och att fila ner naglarna. Har blivit så less på att ha långa naglar på senaste tiden och har börjat känna att dom är lite i vägen och då är det ju bäst att fila ner dom.

Sen blir det en myskväll hemma, känns lite tråkigt att vara hemma en hel dagen men samtidigt bra eftersom imorgon börjar det en ny och lång vecka!

Jag har under helgen suttit och kikat på festivaler och liknande som jag vill gå på i sommar, Vill ni att jag gör ett inlägg med olika saker som jag tänkt göra i sommar och även skriver lite om vart när och hur?

Vill du ha inspiration till roligheter som händer i sommar?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer