Söndagslistan

I veckan löste jag kissies inlägg som heter "söndagslistan" och jag tyckte det var en kul ide så jag gjorde om det lite och tänkte att jag också kör på det.

Vad har du gjort idag?

Spelat in en video tillsammans med Oliver och sen bara myst hemma hela dagen.


Vad har varit bäst i veckan?

Praktiken, har varit extra roligt den här veckan


Vad har varit sämst i veckan?

Idag när O tog tåget hem, vill bara att han ska stanna här


Vad har de sett för filmer?

Haha ingen aning helt ärligt, har varit så trött den här veckan så har nästan somnat innan jag hunnit starta någon men igår kollade vi på mr bean med kusinerna


Gråtit något?

Gråter ganska mycket men senast jag grät var igår kväll när jag och O hade ett samtal som jag tyckte var ganska jobbigt.


Tipsa om?

Bare minerals fondation puder, bra täckande och min hy är bättre bara en vecka efter att jag börjat använda den istället för min vanliga fondation


Veckans favoritlåt?

No tears left to cry av Ariana Grande

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Killarna som hatar

Hej älsklingar!

Hade idag ett toppenmöte med skolans kurator och hon är den bästa jag pratat med, någonsin. Vi pratade inte bara om mina panikattacker utan också om hur jag mår gällande bloggen och youtubr. Bloggen har nämligen börjat växa, det är ju inte så att siffrorna gick upp i taket under en natt men man kan se hur ni ökar och det är jag verkligen glad för. Men med att bloggen växer så märker jag att hatet växer.

Från början kunde jag bara blunda för det, en kommentar hit och en kommentar dit lixom vem orkar bry sig är jag är nöjd med mig själv. Nu vill inte jag dra alla över en kant med det är mestadels killar som skriver hat till mig så kan inte förstå vart det kommer ifrån att det är vi tjejer som är så elaka.

Det är väldigt många tjejer som skriver till mig att jag är duktig och att jag inspirerar dom, ni tjejer som läser det här och har skrivit något sånt det är tack vare er som jag fortsätter. För bara idag har det vart minst 4 killar som skrivit till mig att jag är ful, tror jag är någon och att jag bara borde lägga ner. Men varför ska jag lägga ner min hobby? Jag vet att jag lägger upp mycket om både min blogg och Youtube på t.ex. snapchat men om jag hade fotboll som min hobby då är det ingen som skulle skriva till mig att jag ror jag är någon bara för att jag lägger upp mycket om det?

Det jag vill komma fram till är att det inte är okej att hata på folk som delar med sig om sitt liv lite extra mycket för vi är också människor och inte bara någon som ni kan skicka allt ert hat till

(Tack bästa Jeanna för bilderna idag) 

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Nu är vi påväg

Nu är jag och min älskling påväg till vårt första mål på det här lovet, eller egentligen har vi vart det ett tag men fick tid till bloggen först nu.
Oliver och jag möttes i Västerås och sen stannade vi i Sala för att köpa lite dricka att ha på vägen.
Nästa stopp gjorde vi i Avesta för att hitta någonting att äta, gick sådär. Jag försökte få igenom sushi men när jag väl lyckats så insåg vi att inget va öppet, suck.
Så nu fortsätter vi och denna gången mot donken.
Vi räknar med att va framme i Bjurs om typ 1 timme.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00