Spännande grej på g

Hej älsklingar!
Igår var första dagen här i Larnaca och nästan hela dagen spenderades åt att upptäcka området där vi bor förutom två timmar som vi spenderade i solstolen vid poolen som finns på hotellets tak.
Idag har vi inte några planer. Vi gick ut vid 09;30 imorse för att hitta ett ställe att äta frukost på och efter det har vi legat vid poolen och som det verkar nu kommer vi göra det ett tag till.
Oliver lyssnar på en podd och jag håller på och skriver då jag har fått möjligheten att gästa en podd och berätta om mitt mående. Dom har inte gett mig något datum när jag ska vara klar så jag kan verkligen sätta mig och skriva när jag känner att tiden finns där utan någon stress och jag har orken att prata om hur jag mår och har mått, så spännande!
Tanken från början var att vi idag skulle ha hyrt en bil och åkt till ett vattenfall men närmaste ligger ca 2 timmar bort så det är något som förmodligen inte kommer bli av.
Oliver är sugen på att åka ut med båt en dag så vi håller på och kollar lite på det.
Jag tänkte att jag när vi kommer hem ska skriva en typ guide med saker jag rekommenderar att man ser och gör här, skulle ni gilla det?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Oh vad härligt och vad spännande med podden 😍
nouw.com/naatly