Studentfransar och första jobbdagen

Hej älsklingar!

Sist jag uppdaterade er var igår när jag precis hade avslutat min sista praktikdag och var på tåget mot Stockholm. När jag kom fram tog jag mig till stan för att gå lite i affärer men jag hittade tyvärr inget mer än sminkservetter från nivea. Man ska vara osminkad när man gör fransar men kände att jag inte ville gå runt ofixad innan min tid så smidigare att ta bort allt på salongen bara. Jag svängde förbi Starbucks och köpte en frappe innan jag började röra mig mot salongen, det blev en promenad på ungefär 20 minuter.

Jag hade en tid vid 17;30, haha tog med mig kakor till henne också. Det var så skönt att bara ligga där och veta att man inte kan göra något annat, verkligen avslappnande. När jag låg där lyssnade jag på jlc;s podd mellan himmel och jord och då avsnittet som heter hon dränktes av tsunamin. Ett verkligen gripande avsnitt som jag rekommenderar alla att lyssna på.

Jag fixade fransarna hos Evelyn och trodde aldrig att jag skulle bli såhär nöjd. Länk till hennes instagram här.

När jag kom hem träffade jag vänner.

Idag ringde alarmet vid 07 för kl 08 började jag på jobbet. Min första riktiga jobbdag. Det var ganska lugnt idag men jag är ändå supertrött efter att ha gått hela dagen. Ser på telefonen nu att jag har gått nästan 1 mil, omg! Tror dock inte att jag kommer tycka det är lika jobbigt när jag har lärt mig alla rutiner och är lite vanare med att behöva gå så mycket.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Fina fransar❤️
nouw.com/byalma