Studentkryssning, Linköping och vänner

Hej älsklingar!

Sista dagen på mitt sista lov är nu här så jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg som summerar allt jag har gjort under dessa dagar.

För exakt en veckan sen i måndags var det ÄNTLIGEN dags för studentkryssningen. Sofia kom hem till mig när hon slutade, vi fixade oss lite tillsammans innan vi åkte hem till Linnea där vi skulle träffa henne och Tilde innan vi började åka mot båten. Efter vi stått i kö väldigt länge kom vi äntligen på båten och vi gå till hytten där vi lämnade alla saker för att sen äta middag.

Efter middagen gick vi tillbaka till hytten och gjorde oss iordning innan festandet började. Vi har sen dansat och haft kul tills tisdagskvällen när båten gick i hamn i Stockholm igen.

När jag kom hem somnade jag innan 21 och sov till dagen efter. Med tanke på mitt mående brukar jag ibland ha svårt att komma upp ur sängen efter jag gjort något sånt här kvällen innan men jag mådde superbra nä jag vaknade.

Jag bokade då ett tåg och åkte till Oliver, vi tog det lugnt hela onsdagskvällen och jag fick även vila hela torsdagen när han var på praktiken. När han kom hem åkte vi in till stan då jag behövde köpa en klänning för att jag bara hade packat med mig tjocka kläder och vädret vände väldigt snabbt.

Vi handlade sen till kvällens middag för O hade bjudit över lite vänner för att vi skulle grilla. Det var årets första grillning för min del och det var supergott.

I fredags tog jag en lånpromenad in till Linköping på 9 km, jag hade verkligen inte räknat med att det var så långt så jag satte på mig ett par ballerina och har nu skavsår över hela fötterna. Jag tog lite senare på kvällen tåget hem för att Oliver skulle bort på lördagen och behövde då åka väldigt tidigt.

Träffade Isa en stund när jag kom hem och vilade sen på lördagen fram till kvällen när jag träffade Wilma. Igår vilade jag också hela dagen och träffade Zara och Wilma en stund på kvällen, vi åkte till Stockholm för en fika på Starbucks, gissa om jag va lycklig?

På g till båten

På båten

Kvällen började i vipen och killen som serverade oss

10;00 på tisdagsmorgonen

Linnea som räddade foten jag vrickade under måndagskvällen och vi alla innan avgång

Jag precis när jag kommit fram till Oliver och fina Linköping

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer