Superwoman och akupunktur

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Jag har varit borta från bloggen i närmare en vecka nu. I helgen som var hade jag mycket annat för mig och valde därför bort bloggen, jag vill inte skriva ett inlägg snabbt bara för att publicera något som jag sedan ändå inte kommer vara nöjd med.

I veckan har inte orken räckt till. I måndags var jag på praktiken närmare 2 timmar mer än vanlig och det fick jag sota för i tisdags då jag knappt kom upp ur sängen. Onsdagen var jag bättre igen och idag har jag mått ganska bra. Tog mig till gymmet i morse vilket var ett bra tag sen innan jag gjorde mig i ordning för skola.

I veckan har jag varit både hos psykolog och doktor, mötet med psykologen gick bra, vi gjorde ett nytt schema för mig som jag verkligen tror kommer funka för mig.

Hos doktorn pratade vi om min huvudvärk som jag har dagligen och vi testa även akupunktur. Jag kände ingen skillnad första gången men det skulle jag inte heller göra, om ja 5 gånger ska vi se om jag märkt någon skillnad och isåfall ska vi fortsätta behandlingen.

Nu ligger jag i soffan med O och väntar på att Wahlgrens värld ska börja.

Här nedan får ni se lite bilder från halloween!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Saknar dig

Har varit så off på alla sociala medier som finns nu ett ganska bra tag, har försökt hålla bloggen uppdaterad men dom senaste dagarna har jag bara suttit och stirrat på datorskärmen utan att klara av att skriva ett enda ord.

Min favoritperson i hela världen lämnade oss för några dagar sedan och jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår över det.

Morfar du va den personen som alltid fick mig att fortsätta kämpa och som fick mig att skita totalt i vad andra tyckte om det jag gjorde, du var alltid stolt!

Nu finns det en till ängel i himlen, den mest störst hjärta av dom alla <3

Jag älskar dig <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer