Testat dermapen

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Jag har varit på några möten med min psykolog och det var som jag trodde, jag har råkat ut för ett riktigt stort bakslag, det börjar kännas lite bättre men vet att det kan ta lång tid men hoppas att solen som förhoppningsvis snart kikar fram igen ska hjälpa mig på traven.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag men har verkligen börjat sakna bloggen. Jag har verkligen försökt prioritera jobbet och att vila vilket har känts bra.

Tänkte att jag lägger upp lite olika bilder från senaste veckan, det är tre olika arbeten,en nalle jag fått från Pontus och en bild på Sofia från i måndags när vi träffades och åt middag tillsammans.

I måndags blev det även en sväng till Stockholm för att träffa min hudterapeut Olga, vi har nu börjat med en behandling som heter dermapen. Det ser ut som en penna fast med nålar som man går med över ansiktet. Olga valde att ställa in pennan så att nålarna bara gick in 0,2 millimeter i huden. Personligen tyckte jag att det var ganska skönt och jag ska tillbaka dit om ca 3 veckor för nästa behandling.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer