tiktok viral pga snabbmat

Hej vänner!

Haha jag vet inte ens när man får kalla en video viral eller hur många visningar det handlar om men jag och mina vänner har skämtat om det så jag tänker att jag fortsätter med det här.

När Sofia flyttade in i sin nya lägenhet för ca två månader sedan beställde vi hem massvis med mat från Max och drack vin. Vi fick en jättebra ide (tyckte vi då) att vi skulle testa varje dipp som dom säljer. Vi satt då och dippade våra pommes så många gånger att vi till slut tyckte att alla smakade likadant.

Den videon fick för ett tag sedan 200 000 visningar och då tyckte vi självklart att det var dags att äta massa snabbmat igen.

Så idag när jag slutade jobbet hämtade Pontus och Loke mig innan vi åkte till McDonalds och storshoppade innan vi åkte till Sofia och Dennis. Vi åt alla tillsammans, tog ett glas vin och satt och pratade, supermysigt.

Länk till videon vi spelade in: https://www.tiktok.com/@emmahagenn/video/6962247317663550725?source=h5_m&_r=1&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Nu har klockan precis slagit 23 och det är dags för mig att krypa ner i sängen då det väntar jobb både imorgon och på Söndag

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer