Tips på ett bra schampo

I samarbete med mjällbusters

Hej älsklingar!

Mjällbusters är ett företag som i september 2019 ska släppa ett schampo mot mjäll. Jag har när jag har jobbat på salongen sett många kunder med dålig och torr hårbotten, speciellt nu under vintern och därför tycker jag att det känns bra att samarbeta med det här företaget.

Bara genom att gå in på deras hemsida känner jag att det kommer vara ett superbra schampo för personer med mjäll. Dom har inte bara skrivit om sitt mjällschampo utan dom har också skrivit vad mjäll är och andra saker man kan testa för att minska på problemet så mycket som möjligt.

Dom har även en chatt på hemsidan där du kan prata med ett av proffsen om du skulle ha några frågor om produkten eller om andra saker kring mjäll.

Dom på mjällbusters rekommenderar att du ska börja med att använda deras mjällschampo fem dagar i rad för att kickstarta behandlingen och efter det ska du tvätta håret en gång var tredje dag, då självklart fortfarande med deras schampo. Dom beskriver även vilka sorters produkter du rekommenderas att avstå från för att få ett så bra resultat som möjligt.

Schampot är tillverkat i Sverige så det har inte heller skeppats över halva världen för att komma hit vilket genast gör schampot mer miljövänligt.

Jag tycker personligen att det är ett bra pris med tanke på hur mycket arbete dom har lagt ner på produkten.

Man ser att det här är ett företag som bryr sig om kunden. Försäljningen av mjällbusters schampo kommer att börja i september 2019 men det kommer gå att förbeställa schampot från juli.

Jag vet många som jag kommer rekommendera det här schampot till. Det är fler personer än vad man kan tro som lider av hårbottenproblem och därför tycker jag att det är bra att man uppmärksammar det med ett sånt här schampo och sen även skriver om problemet på hemsidan och även berättar om andra saker som kan göra saken värre och vad som kan göra det bättre.

Länk till deras startsida för mjällschampot hittar ni här.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Tack för tipset❤️
nouw.com/byalma