Torsdag eller vänta, onsdag

Visst ser mitt hår mer rosa ut på bilden till vänster?

Hej älsklingar!!!

Jag har hela dagen trott att det är torsdag idag och sen under eftermiddagen fick jag veta att det bara är onsdag, suck! Jag vill bara ha helg nununu! men ska inte gnälla för jag mår ju superbra av att vara på min praktikplats också så.

Jag hade tänkt att jag skulle börja 08 idag men mina kunder var inbokade så att jag kunde välja att börja 11 istället vilket var skönt för då fick jag sova ut ordentligt.

Skrev i ett inlägg igår att jag sovit dåligt och därför var väldigt trött och det stämde verkligen, gick och la mig 22 igår och startade en film som jag skulle somna till men kommer inte ens ihåg vilken jag startade för att jag somnade så snabbt haha!

Tog det lugnt hemma på morgonen, fixade mig och åt frukost framför tvn innan jag började röra mig till praktiken lite innan 11.

På praktiken har jag idag haft två färgkunder som båda var väldigt nöjda med resultatet, sen har det blivit tid med dockan då jag börjat testa lite frisyrer till en visning som klassen sak ha i början på maj, är supertaggad inför detta för jag vet att den kommer bli super!

När jag vid 20 slutat praktiken mötte jag upp mamma och Lisa så åt vi middag tillsammans på ett ställe som heter Astas, jag åt en hawaii som var jättegod. Jag har alltid vitlökssås på mina pizzor vilket ganska många tycker är konstigt, finns det fler som dissar bean för vitlökssås eller är det bara jag?

Nu ska jag duscha så de slipper se ut som jag har hällt en flaska olja i håret och sen är det lite jobb som står på schemat.

Hoppas ni har haft en bra onsdag

(haha va precis påväg att skriva torsdag ändå...)


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer