Trodde inte det skulle gå såhär långt

Har nu haft en två)nästan tre) dagars paus från bloggen och känner att det var välbehövligt. Jag har vart så sjukt stolt över mig själv att jag fått min blogg att växa mer och mer för varje vecka som går och att jag får till bättre inlägg både gällande bild och text. Jag är glad för att det faktiskt går bra för mig med andra ord.

Men får några dagar sedan ändrades de... Innan jag började blogga sa min pappa till mig "Emma, gör inget du ångrar för folk har åsikter", och etror ni jag lyssna på det? Nej!

Självklart rodde jag att det skulle vara annorlunda för mej jämfört med alla andra som bloggar men tydligen inte. När jag började blogga var det som att jag räknade med att jag skulle få typ 12 läsare på min blogg för vem ville egentligen läsa om mitt liv? Haha det har nu visat sig vara ganska många.

Jag har börjat fått meddelanden från folk som säger att jag får dom att må bättre för att jag skrivit om min psykiska ohälsa och faktiskt inte är rädd att förklara för mina läsare dom dagarna jag mår skit, men med all positiv respons kommer också såklart negativ... Och nu dom senaste dagarna har det vart extra mycket. Det är allt ifrån att folk säger att det jag skriver suger, jag är en äcklig person med för mycket luft till att folk ska kalla mig bloggaren när vi ses istället för mitt riktiga namn och sen kolla snett på som att det inte ska såra mig för att jag är "offentlig"...

Men imorse vaknade jag och kände att jag verkligen behövde uppdatera er men har inte suttit ner en sekund en jag vaknade imorse.

Direkt när jag vaknade färgade jag först mammas hår och sen hennes killes hår. Efter det kom Mormor och morfar förbi en stund för att planera lite ;))

Har sen på eftermiddagen ätit med pappa för det kändes som en evighet sen vi sågs sist och åkte sen direkt där ifrån hem till Isa. Har alltså vart full rulle hela dagen och jag älskar det verkligen, önskar dock att jag skulle ha mer tid till att uppdatera er när jag har såhär mycket saker att göra men men...

Nu är det dags för sängen och hoppas ni föstår vart jag ville komma med dehär

Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer