Trötter

Hej älsklingar!

Ligger nu i sängen och är helt slut efter denna dag, fast det är väll så man ska känna på en måndagskväll? Jag jobbade idag på salongen från 09-18, haha jag gnäller varje morgon när alarmet ringer 08 men det är så skönt att få sluta den där timmen tidigare. idag hade jag en kund som jag gjorde slingor på i utväxten, jag la bara slingorna i överhåret då hon vill försöka spara ut sin egna färg men inte vill att kanten ska vara så markant, sen nyanserade vi allt kallare och det blev riktigt snyggt! På eftermiddagen kom en vän som jag lockade håret på och sen färgade vi hennes fransar och bryn. Jag gick direkt från jobbet och mötte upp mamma ca 18;20 då vi skulle övningsköra, jag tyckte det gick riktigt bra idag förutom mot slutet då vi skulle parkera och parkeringen var riktigt trång, hade lite panik där men det gick bra till slut.

Vi körde till lite efter halv 8 då jag åt rester till middag, det blev korvstroganoff med ris, mums! Under tiden som jag åt middag passade jag samtidigt på att prata med Oliver lite i telefon och sen har jag även mejlat för fullt med ett företag men jag tror att vi har fått allt att fungera nu, hoppas hoppas hoppas.

Idag har jag och Oliver varit tillsammans i 22 månader, det är snart två år! Det firar vi med min favorit bild på Oliver <3

Love u babe!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas du får en bra dag imorgon, när ni fått i er lite ny energi - kramis❤️
nouw.com/byalma