Under samma tak

Hej älsklingar!

Måndag idag och klockan är snart 22, jag ligger i sängen och ska försöka sova. Förkyld och ont i halsen vilket inte är någon höjdare att springa runt på jobbet med.

Den här veckan jobbar jag tidiga passet och började därför 07 imorse, egentligen skulle jag ha slutat 16;30 men det blev oturligt nog 2 timmar beordrad övertid så jag slutade först vid 18;30.

Jag tog en snabb dusch direkt när jag kom hem och sen lagade jag och O middag tillsammans. Tror inte jag har berättat det för er men han bor här nu. Haha känns som en ganska stor sak att bara glömma bort att berätta men han flyttade in hit i lördags och hade idag sin första jobbdag i Bromma. Vi bor nu under samma tak vilket jag älskar.

Nu ska jag somna framför youtube. Puss och kram !

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Krya på dig vännen! Stor kryakram! <3nouw.com/missjohansson
emmahagen
emmahagen,
Tack så mycket <3nouw.com/emmahagen
ByAlma
ByAlma,
Hoppas du mår bättre snart! Krya på dig finis! Ha det gott. Kram, Kramis❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Har längtat

Hej älsklingar!

Har försökt uppdatera er flera ggr idag men jag har inte kommit in på min blogg? Aja bättre sent än aldrig haha!

Mitt första alarm ringde vid 10 men jag snosade alarmet flera gånger och låg även kvar i sängen ett tag efter att jag hade vaknat så jag klev upp ur sängen först halv 12.

Jag pluggar ju som tidigare sagt hemifrån på fredagar så jag satte mig med plugg direkt när jag hade kommit upp ur sängen. Jag skickade idag in en uppgift och började även på en annan. Min tanke är att jag ska jobba på med uppgifterna när jag orkar och inte bara på torsdagar och fredag så att jag verkligen få tid att vila sen när alla studentgrejer drar igång.

Mormor kom och åt lunch här och sen sprang jag till tandläkaren för rälsen på min tandställning har åkt in i köttet längst bak och gör ont men dom stänger 12 (!?!?) på fredagar så jag fick gå hem igen.

Tog en dusch och sminkade mig lite när jag kom hem och tog det sen bara lugnt fram till 16-17 tiden då en familjevän kom hit och jag klippte honom. Under tiden jag klippte honom kom även Wilma hit och vi hängde ett tag när jag var klar.

Nu har jag kommit hem igen och Wilma har åkt till sig. Oliver har precis kommit hit och jag har verkligen längtat efter en myskväll med honom.

Har funderat på om jag nu när det är vår ska passa på att göra något nytt här på bloggen, kanske starta en ny serie? Typ veckans tips eller något sånt? Vad tycker ni?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Spontanare till Gävle

Hej älsklingar!

Idag har jag för första gången besökt Gävle.

Egentligen skulle jag ha vaknat vid 08 då mitt alarm skulle ha ringt men istället vaknade jag jättepigg vid 06 när Oliver skulle börja åka till praktiken. Han börjar såå tidigt haha förstår inte hur han lyckas ta sig upp på morgonen! Eftersom jag var så pigg som jag var kändes det inte som någon ide att försöka somna om så jag spenderade istället en timme till att ligga och dra mig i sängen framför youtube innan jag gick upp och började göra mig i ordning.

Ronja kom till mig lite efter 08 för tanken var att vi skulle ta en buss som gick vid 09 men duktiga jag hade såklart tappat bort mitt kort så vi fick istället ta bussen som gick en halvtimme senare.

Resan dit tog lite mer än 2h, snark!!!

Framme i Gävle åt vi lunch tillsammans inne i en galleria, gick i några affärer och fotade lite. Vi var inte där så många timmar men det var ändå riktigt mysigt och jag skulle lätt kunna göra om det.

Har ni gjort något kul idag?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00