Underbart gäng tjejer

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Igår var det tjejkväll hemma hos mig. Wilma kom vid 16 när hon slutade så sminkade vi oss tillsammans sen kom alla andra vid 19. Wow vilket underbart gäng tjejer vi va! Känner efter gårdagen att tjejkvällar har varit så underskattat från min sida. Jag hade lagat pasta carbonara, det var första gången jag lagade det men det blev riktigt gott. Dock smakade det ganska mycket vitlök men det älska ju jag så. Receptet jag följde hittar ni här. Det jag ändrade i receptet var att jag tog bandspagetti istället för vanlig och sen tog jag creme fraiche istället för vispgrädde.

Efter middagen spelade vi julklappsleken och sen satt vi bara i soffan och pratade hela kvällen, tanken var att det skulle bli utgång lite senare men det var så mysigt att vi blev kvar hemma.

Vi spelar julklappsleken så att alla fick köpa två paket var för ca 50 kronor styck. Vi hade en tärning som hela tiden gick runt och fick man en etta eller en sexa fick man ta ett paket. När alla tolv paketen var utdelade bland oss som spelade satte vi timern på tio minuter och fortsatte sedan slå tärningen men fick då istället ta paket av varandra och så många paket vi hade när tiden var slut var så många paket vi fick. Är det någon av er som har spelat på något annat sätt?

Idag har det blivit en sväng till Västerås för att hälsa på Olivers morfar annars har vi bara tagit det lugnt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,