Uppsala och långhårig

Hej älsklingar!

Hoppas ni har haft en bra dag och är taggade på att det är fredag imorgon. Min dag har sätt ut så att jag blev hämtad av mormor vid 09 imorse då jag hade ett möte med Bup i Uppsala kl 10. Vi skulle ha en uppföljning om medicinen, prata om hur jag tyckte medicinen fungerade, om jag åt ordentligt och sen kolla vikt och längd m.m. Det ända hon gnällde på var hur mycket cola ag dricker haha men jag tyckte att det faktiskt var ett ganska litet problem om vi skulle tänka på allt som hände i världen.

När vi var klara där tog vi en snabbis inne i stan. Vi åt lunch på ett ställe som bara säljer pasta och pizza inne i stan, kommer inte ihåg vad det heter men rekommenderar INTE!

På bilderna ovanför kan ni se lite shopping från sephora. Köpte bara grejerna som är på bilden till vänster (+ett paket till Oliver) och när man köper 3 saker där (priset spelar ingen roll) så får man allt på bilden till höger, ett erbjudande dom har nu innan jul tydligen. Sephora vet hur man ska göra sina kunder nöjda hihi!

På bilden under ser ni mig med långt hår. Japp, jag han springa in på rapunzel och köpa en liten julklapp till mig också hihi är såå nöjd.

Nu blir det pizza, mums

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer