Utmana min största rädsla

Hej älsklingar!

Igår utmanade jag en av mina största rädslor igen, höjder. Jag och Oliver hade via Liveit bokat en äventyrsbana och igår var det dags att ta sig upp och klättra mellan träden.

Jag kände att jag skulle utmana mig själv ordentligt och valde den höga banan som var 14 meter upp i luften. Jag var så sjukt rädd under hela tiden men lyckades ändå ta mig genom hela banan.

När vi kände oss klara åkte vi vidare mot Ikea där vi har köpt lite nytt eftersom vi har bestämt oss för att vi ska göra om här hemma förhoppningsvis idag.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Fasen vad grym du är! Heja Dig! Så bra jobbat att utmana sina rädslor! ❤️nouw.com/missjohansson
ByAlma
ByAlma,
Du är grym hjärtat! Det där skulle Jag tvivla på att klara och då älskar jag höjder😅❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sökoptimering

Inlägget är i samarbete med Hjalmar & company, en seo byrå

Hej älsklingar!

Har ni hört om Hjalmar & company förut? Annars kan ni tacka mig i slutet av det här inlägget.

Vet ni vad seo (search engine optimisation) är? Ett annat ord är sökoptimering och jag vet att väldigt många bloggare använder sig av det här och som jag har förstått är det även väldigt viktigt för företagare att använda sig av detta för att synas, alla som har en hemsida skulle man också kunna säga. Sökoptimering är något som alla med en hemsida borde använda sig av för att öka sina besökare.

Seo kan vara svårt att förstå sig på då det kan krävas mycket tanke och arbete bakom men som tur är kan man tack vare Hjalmar & company få hjälp med det här.

På deras hemsida finns det 3 olika paket som är i 3 olika storlekar och prisklasser och självklart får du ut olika mycket beroende på vilket paket du väljer.

Hjalmar & company hjälper dig att förstå dig på hur seo fungerar. När du ska söka på något är google ofta ett förstahandsval för en sökning (iaf för mig) , man klickar sig ofta in på någon av dom översta förslagen för att det ska gå så fort som möjligt och man har en känsla av att dom har det man letar efter. Har du precis som jag funderat på hur man gör för att ligga på toppen på så många sökningar som möjligt? Det är ingen slump att dom som ligger högst upp gör det och självklart vill man vara en i toppen. Dom är väldigt tydliga med vad du får ut av (och tjänar på) alla deras 3 olika paket och vill att du ska få hjälp så snabbt som möjligt. Hjalmar & company har svaret, dom får dig att synas!


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

En underbar torsdag

hej älsklingar!

Igår hade jag verkligen en underbar dag. Alarmet ringde 08;30 och jag klev upp ur sängen vid 09, slängde på mig kläder och tog sen en promenad på ca 20 minuter och hämtade bilen. Jag åkte sen hem och sminkade mig innan jag åkte till Västerås för att träffa Rod. Vi hade inte träffats på flera månader (!!!) så igår träffades vi äntligen igen. Vi gick i lite affärer och sen åt vi lunch tillsammans.

Jag åkte sen hem och fixade med Luddes present då hon fyller år idag. När jag senare på kvällen hade ätit middag cyklade jag till Isa. Vi tog ett glas vin och skålade för att jag har klarat delprovet och för att hon ska flytta.

Det blev en riktigt lyckad dag och kväll och idag har jag verkligen sovit ut ordentligt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00