Vad tycker ni?

God morgon älsklingar!

Så härligt att vakna upp på morgonen och veta att man inte behöver stressa med någonting. Har inte så mycket planer för dagen så vi får se vad som händer helt enkelt. Vet att jag ska ta lite bilder som senare kan hamna på bloggen för som ni säkert märkt har dom senaste inläggen inte haft några bilder alls och det är någonting jag hatar. Sen har vi även en visning imorgon på huset så ska hjälpa till att städa och fixa lite idag. Inte världens mest spännande lördag med andra ord.


Men vad tycker ni om köken på bilderna? Min pappa flyttar nämligen snart och han ska då renovera köket. Såklart har han bett mig om hjälp hur det ska se ut och så men igår ringde han och sa att var lite sugen på att göra såhär. Kan hålla med om att det är snyggt men blir man inte less på det i längden? Det bassar superbra till den här årstiden men hur blir det sen i sommar? Man kommer inte ha några andra färger i köket? Hjälp mig tack!

Vet verkligen inte om jag ska låta det här gå igenom eller om jag ska börja övertala honom till en mer chill färg och sen satsa på detaljerna? Haha!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer