Vänner & förebild

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra, det gör verkligen jag!

Eftermiddagen igår som var planerad hos Isa övergick till en myskväll. Från början var det bara jag och Isa men lite senare kom även Ronja och vi tre började då göra ett spel vi sett på Instagram som vi vill spela på fredag. Spelet tog väldigt lång tid att göra så hoppas verkligen att det är värt det.

Lite senare på kvällen åkte jag och hämtade Wilma, vi köpte middag och åkte sen tillbaka till Isa så satt vi alla fyra och snackade.

WOW vad jag är glad över att jag har mina vänner!

Wilma sov kvar hos mig och skulle till skolan idag så blev inte så lång sovmorgon som jag hade tänkt mig men det var helt klart värt det. Vi fixade oss tillsammans och åt sen en god frukost tillsammans framför en serie. Hur mysig morgon?

Det var sen dags att ta bilen till Västerås för jobb 12 - 20. Jag stängde salongen själv idag för första gången vilket gick superbra.

Idag kom det fram en tjej till mig och sa att hon hade sett mig på tv, hon sa även att jag var en förebild för henne och många andra. Jag kan ju säga att jag fällde en tår. Blir så glad av alla som kommer fram eller skriver till mig!

Jag / Spelet vi gjorde igår

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer