Vecka 4

Hej älsklingar!

Jag har inte skrivit ett inlägg med veckans planer på så länge att det känns konstigt att göra det nu. Jag slutade med den här typen av inlägg för att jag nästan skämdes över hur lite jag gjorde om dagarna men har insett hur larvig jag var och därför kommer här mina planer för vecka 4.


Måndag

Lunch med mormor

Sola med Zara

Till salongen och träna lite till delprovet innan jag ska hämta en tjej jag nyligen lärt känna på tågstationen för att sedan färga henne på salongen


Tisdag

Praktik 10-15

Vore bra om jag kunde ta en promenad när jag slutade


Onsdag

Skjutsa mamma till Arlanda

Fixa Sofias hår


Torsdag

Träna

Träffa Isa på kvällen för att plugga


Fredag

Jobba med mitt gymnasiearbete

Möte hos psykologen

Ev gå ut med vänner


Lördag

Visning med klassen i Västerås

Ev hämta mamma


Söndag

Bara ta det lugnt och ladda upp för en ny vecka

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Frihet

Hej älsklingar!!!

Med såhär dålig uppdatering lär jag ju i alla fall vara Upplands sämsta bloggare. Haha nej men tog körkort igår morse så på kvällen igår och stor del av dagen idag har jag levt i bilen och innan det har det varit plugg till körkortet men nu är allt äntligen klart!!!

Wow vilken frihetskänsla det var första gången jag satte mig själv i bilen, det var bara JAG som bestämde vart jag skulle och vilken väg jag skulle ta dit, så häftigt! Sen att jag klarade både skrivningen och körningen första gången var ett stort plus.

Fick feber i veckan så har varit ganska däckad, varit på praktiken och försökt kämpa på ändå men har varit helt sluta i kroppen, febern är nu borta och jag är bara lite snorig så ser det som att jag är helt frisk nu.

För någon dag sedan fick jag mitt löshår omsatt och utväxten färgad, kände mig så mycket snyggare direkt haha.

Idag blev det shopping i Västerås med Linnea efter skolan, fick inte med mig så mycket hem då jag fått riktigt svårt att hitta något jag tycker om, förut gillade jag nästan allt jag testade men på senaste tiden tycker jag inget jag testar känns bra. Ganska tråkigt att det är så men samtidigt väldigt skönt för då vet jag att allt som hamnar i garderoben är saker som kommer användas och inte bara hänga där.

Känns som att jag hoppar mycket fram och tillbaka i inlägget och att det är helt osammanhängande...? Är riktigt trött så skyller på det, nu blir det en dusch innan jag ska krypa ner under täcket framför en film.

Jag skulle vela skriva lite mer om arbeten jag gör så som färgningar och andra roliga saker.

Skulle ni tycka det var intressant?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Klarade det

Hej älsklingar!

Känns som klockan är 03 för att jag är så fruktansvärt trött, trött i kroppen men inte huvudet. Har nu även fått feber så inte så konstigt att det är så. Haha jag gnäller verkligen så fort jag är minsta lilla sjuk och det måste få ett stopp, känner mig så hemsk när jag gnäller över en förkylning eller lite feber när det finns människor som har det så mycket värre än mig. Vet även att jag gnäller på att jag gnäller varje gång jag är sjuk hahaha...

Somnade tidigt igår så när Oliver skulle pussa mig hejdå innan han började röra sig mot Västerås i morse vaknade jag och kunde inte somna om så har varit vaken sen 06;30 när alarmet egentligen skulle ringa 08. Låg kvar i sängen tills klockan var 07 och gick sedan upp när jag insett att jag inte skulle lyckas somna om. Det bästa jag vet på morgonen är när jag får somna om så blir alltid liiite ledsen när jag inte lyckas med det.

Mamma skjutsade mig till Västerås vid 09 då jag hade teoriprovet till körkortet idag. JAG KLARADE DET!!! Riktigt stolt över mig själv som klarade det på första försöket. Var nervös innan men det släppte nästan direkt när man satt sig och fått börja med provet.

När vi kom hem från Västerås åkte jag direkt till praktiken där jag var fram till 20. Så söt som Oliver är kom han förbi salongen med blommor och glass för att säga grattis till att jag klarade det <333

Riktigt gulligt gjort!!! Nu ska jag gå och lägga mig då det kommer bli en lång dag imorgon.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00