Veckans planer

Hej älsklingar!

Den här veckan är jag riktigt taggad på, är säker på att den kommer bli hur grym och rolig som helst!

Måndag- Dubbel körlektion, på äventyr med mamma så jag får övningsköra och sen ska jag till Västerås för att fixa mitt hår, sen blir det även en fika med Tilde och så skulle jag behöva shoppa lite

Tisdag- Dubbel körlektion, köra så mycket som möjligt med mamma och sen ska jag fixa naglarna

Onsdag- Övningsköra så mycket som möjligt och sen fixa naglarna på Lovisa och Rod, sen ska jag göra en spraytan

Torsdag- Jobbar i shoppen, åka till sjukhuset för en konstig knöl jag har på axeln och sen kommer Oliver på kvällen

Fredag- Linnea och Lovisa kommer till mig under dagen så ska vi färga deras hår, vi ska baka och fixa allt till lördagen och sen är tanken att vi ska äta tillsammans

Lördag- JAG FYLLER 18!!!!

Söndag-Nada

Är riktigt taggad på kommande vecka och är säker på att det kommer bli en del roliga inlägg <33

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ha en bra vecka, fina du❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Mycket att göra

Hej älsklingar!

Idag har jag som vanligt jobbat 09-18. Var väldigt trött i morse när jag vaknade, värre en vänligt haha somnade till och med halvt sittande. När jag hade slutat mötte jag direkt upp mamma och mormor så gick vi och åt middag tillsammans, vi valde en restaurang här i stan som heter Astas. Jag åt en pizza vilket var riktigt gott men jag har ätit sååå onyttigt dom senaste dagarna tror det beror på att jag har haft mycket att göra så det lätt blir att man tar något som går snabbt att göra eller hämta. Det lär ju inte bli bättre dom kommande dagarna heller tyvärr... Självklart kan jag göra någonting åt det men har lixom inte orken att lägga någon energi på det.

Nu har jag varit hemma i kanske 2 timmar och har då plockat och färgat brynen, skrubbat ansiktet, lagt en ansiktsmask, satt lite grejer på laddning till resan och sen har jag även gjort mina naglar, nu är det bara att jag ska måla dom men kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ta, vill ta rosa men jag har ALLTID det så känns ganska tråkigt.

Jag ska nu bära ut lite saker i förrådet, testa kläder, duscha, fixa i min kalender för jag måste försöka få in allt i telefonen för det är ganska krångligt att alltid släpa på en kalender och sen ska jag även beställa lite saker till ett framtida samarbete.

Hoppas ni haft en bra torsdag <333

Bild från semestern då jag inte har någon bra nytagen

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Idag smäller det

Dm idag !!!
Har vart så sjukt stressad på senaste tiden, vet inte om det beror på tävlingen eller bara är för att jag planerar in mycket mer saker nu än vad jag gjorde i november/december.
Känns lixom som att jag sällan är hemma och när jag är så är det antingen en video som ska redigeras eller så sover jag.
Gnäller inte alls för jag stressar ju uppenbarligen pga saker jag har valt.
Jag brukar vanligtvis gilla att ha fullt upp men nu är det lixom som att jag inte har planerat in sakerna själv utan dom står bara nerskrivna i mobilen och sen går jag efter den.
Sitter just nu på bussen påväg till Västerås och är verkligen helt slut i kroppen. Va uppe till 01 inatt och bara jobbade på dockans smink och sen upp vid 06;30 igen för att ta mig hit jag är nu.
Tävlingarna börjar vid 10 och har så sjukt ont i magen just nu.
Önska mig lyckatill!
Vet ärligt inte om jag är bättre eller sämre än vad jag inbillar mig, min damfrisyr tror jag verkligen på för den är jag nöjd med och har även lagt ner mest tid på men herren känns lite sämre. Kan ju helt klart göra den man den är samtidigt inte avancerad alls :/
Hoppas ni har en bra dag idag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00