Veckans planer

Måndag - till doktorn för att dom ska titta på en tidigare operation, måste springa förbi tandläkaren och har praktik

Tisdag - ska ta reda på om Valborg i Uppsala är så kul som alla säger och sen blir det middag haha oklart med vilka men det blir säkert ett skönt gäng

Onsdag - Jag kommer förmodligen inte lämna sängen på hela dagen men på kvällen ska jag träffa Isa

Torsdag - kanske till skolan för att lämna lite saker annars ska jag plugga hemifrån

Fredag - Plugga hemifrån och sen kommer Oliver på kvällen

Lördag - skulle egentligen varit bal men den blev flyttad så har inga planer

Söndag - VILODAG!!!

Tråkigt med ingen bild till inlägget men det står tyvärr bara och laddar

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas allt går bra för dig, läkarbesöket och praktiken❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Träning till delprov

Hej älsklingar!

Ni har inte fått höra något om min gårdag då jag var helt slut när jag kom hem igår kväll och idag inte har hunnit uppdatera er. Det blev igår lunch hemma hos mormor och det var supergott. Gick sedan direkt efter till praktiken för att rulla en permanent innan jag gick hem och pluggade lite teori till delprovet. Jag vr på salongen en så kort stund då jag skulle tillbaka dit på kvällen och blev kvar till 21 så tänkte att det kunde vara skönt med en liten paus och göra något annat.

På kvällen hade jag en kund som jag helblekte och klippte och sen nyanserade jag med lika delar 9.01 och 9.02. Jag blev nöjd vilket kunden sa att hon också blev.

Idag ringde alarmet vid 10 och jag skulle vara på salongen vid 2 då jag hade en kund som ville ljusarefärga sin utväxt och sen klippa sig. Efter det kom mormor till salongen och jag fick träna till delprovet då hon ska sitta modell till min festfrisyr.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Wow

Wow vilken lång dag! Som jag skrev i morse vaknade jag och kände mig riktigt utvilad vilket jag har tagit till vara på idag. Jag vaknade lite efter 08 och då blev det direkt att sätta sig vid datorn för att blogg lite samtidigt som jag åt en god frukost. Sen gjorde jag mig i ordning för att möta upp mamma på stan vid typ 10:30, vi började då med att övningsköra lite för jag måste verkligen komma igång nu och sen åkte vi till badhuset för att göra det där simtestet jag pratade om förut. Det gick över förväntan så var ganska stolt över mig själv när vi var klara.

Efter badhuset tog vi bilen och plockade upp mormor innan vi åkte till Bålsta för att lämna tillbaka ett par skor som jag känner inte alls passar mig, jag övningskörde på vägen hem och även det gick väldigt bra.

Jag var hemma vid 15 tiden igen och då åt jag och mormor mat tillsammans innan jag började redigera en video som nu ligger uppe.

Sen har jag spelat in en till video, planerat sommaren och börjat skriva på några blogginlägg som kommer ta tid att få riktigt bra. Nu är klockan 03 och det är dax för mig att krypa ner i sängen och sen hoppas jag på lika bra sömn som igår natt <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00