Veckans planer

Kolla va fina blommor jag fick av Rasmus, fick den när vi skulle äta middag i lördags. Kommer ett längre inlägg om kvällen lite senare under dagen. Men wow uppskattar verkligen saker som dessa, att veta att folk bara har tänkt på en.

Planerna för den här veckan känns lite smått konstiga för det blir väldigt lugnt i början av veckan och händer lite mer mot slutet.

Måndag: Skolan hela dagen och om jag hinner ska jag springa förbi tandläkaren, har ingen tid bokad men har en räls som känns för lång så skulle behöva korta ner den om de är möjligt

Tisdag: Skolan sen inga planer alls

Onsdag: Praktik med kunder inbokade, sen ska jag boka tåg och packa

Torsdag: Praktik med kunder och sen ska jag ta tåget till Oliver, kommer dit ganska sent dock, är även sugen på att vlogga

Fredag: Inga planer alls, bara ta det lugnt vad jag vet

Lördag: Oliver ska på nån bil sak så jag ska hänga i Jönköping, vad kan man göra där? Sen tror jag att vi ska åka till Skåne och hälsa på Olivers farmor och farfar

Söndag: Vet inte riktigt vad som händer nu, inte bestämt oss om vi ska åka hem därifrån på söndag eller måndag

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Stolt över mig själv

Sitter nu på tåget och har tänkt att jag ska uppdatera er väldigt länge men jag har bara inte haft orken. Har haft något som jag skulle vela kalla för en helvetes morgon och för första gången känner jag att jag inte vill gå in på detaljer här...
Börjar i alla fall bli på bättre humör nu när jag fått planerat in en tjejmiddag ikväll och träffat världens trevligaste tjej på tåget.
Vi har suttit och pratat om våra naglar hur länge som helst, det har vart allt från vem som gör dom till om vi är nöjda med färgen vi valde att ha på sist vi gjorde dom, så kul.

Suttit och bläddrat lite bland inlägg från när jag började blogga och är sjukt stolt över mig själv, allt jag tagit mig igenom och hur mycket jag utvecklats inom skrivandet.
När jag började blogga skrev jag konstant om mina besök till sjukhuset och till psykologer, ni fick följa min resa bort från en av dom värsta sjukdomarna och idag är jag så sjukt glad att jag delade med mig av det.
Puss på er<333

Vill nu förresten att jag skriver ett inlägg om hur det är med min depression nu och med min socialfobi osv?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer