Vi dejtade aldrig!

Hej älsklingar!

Den här värmen gör mig så sjukt seg, gnäller verkligen inte för jag ä en av dom personerna som minst av allt vill ha vinter och kyla. Tycker det är ganska konstigt för när jag var lite så älskade jag att åka skidor osv men när jag blev deprimerad så fanns inte orken till att spendera flera timmar i backen och nu vill jag inte ens ge det ett försök för att jag tycker det är för kallt. Det enda tråkiga som värmen medför är nu att jag inte är lika sprallig och framåt som jag annars brukar vara, är det någon mer än jag som reagerar så på värmen?

Idag har jag jobbat 09-18, hade även en körlektion på lunchen. När jag hade slutat för dagen var det tags att övningsköra med mamma, vi körde i ca en timme innan vi handlade och åt middag tillsammans. Nu ska jag bara ta hand om min hy till max, planera resten av denna och kommande vecka och ta ett glas iste framför en film, så skön kväll!

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag berättade 14 saker som ni förmodligen inte visste om mig (inlägget finns här) och då var en av punkterna att en väldigt omtyckt idoldeltagare bjöd ut mig. Jag såg det bara som en rolig grej att berätta men det var många andra som tog det här väldigt seriöst och jag har fått många frågor angående det. Vi har pratat lite fram och tillbaka ibland som vänner och som jag skrev i inlägget blev det ALDRIG någon dejt!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer