Vi kommer ha så kul!

Insåg idag att jag inte har börjat några av mina senaste inlägg med "hej älsklingar!" haha så konstigt eftersom det alltid är någonting jag gör, brukar typ inte ens behöva tänka när jag börjar ett inlägg med det, så...

Hej älsklingar!

Klockan är 20 och jag ligger nu i sängen och ska snart sova, har idag varit vaken hela dagen så är väldigt trött. Ni tycker kanske att det låter konstigt att jag är förvånad över att jag klarat en hel dag utan att sova middag men det är så det ser ut för mig just nu, jag behöver ofta sova en timme på dagen eller i alla fall vila för att orka göra något.

Dock låg jag och O i sängen tills klockan var typ 12 idag innan vi gick upp och gjorde frukost. Efter frukosten tog vi bilen ut till skogen och gick en promenad vilket var väldigt skönt. Efter promenaden var det dags att åka hem igen för att göra lunch och sen skulle O börja packa sina saker. Han flyttade hem idag, känns ganska konstigt att gå och lägga sig på en söndag utan honom och veta att han inte kommer pussa mig hejdå imorgon bitti.

Haha jag grät en skvätt när vi hade sagt hejdå innan jag åkte och träffa Ludde, idag var en sån dag där vi planerade in typ 20 saker som vi vill göra kommande månader haha vi kommer ha så kul!

Under kvällen har jag fotat till ett kommande inlägg och sen planerat kommande vecka, visst ser det mysigt ut när man ritar upp det såhär?

Godnatt <3

En mysig video ni MÅSTE kika på: https://www.youtube.com/watch?v=_IMNBZab1_g&t=0s

Ett av mina äldre inlägg som behöver läsas igen: http://emmahagen.se/girl-power-queens-33270675

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Saknar dig

Har varit så off på alla sociala medier som finns nu ett ganska bra tag, har försökt hålla bloggen uppdaterad men dom senaste dagarna har jag bara suttit och stirrat på datorskärmen utan att klara av att skriva ett enda ord.

Min favoritperson i hela världen lämnade oss för några dagar sedan och jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår över det.

Morfar du va den personen som alltid fick mig att fortsätta kämpa och som fick mig att skita totalt i vad andra tyckte om det jag gjorde, du var alltid stolt!

Nu finns det en till ängel i himlen, den mest störst hjärta av dom alla <3

Jag älskar dig <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Flyget går till...

Hej älsklingar! Hoppas allt är bra med er!

För ca två dagar sen ringde jag till Oliver och sa att jag hade hittat en resa för bra pris. Jag ringde mest och sa det som ett skämt då jag har tjatat om att jag vill åka utomlands sååå länge nu och jag vet att O har svårt att ta ledigt från sin utbildning men istället sa han "kom igen, boka!" så det var exakt det jag gjorde. Älskar det spontana med hela resan.

Vi har bokat ett flyg till Polen som går redan den 16 Maj. Vi är bara borta 3 nätter men har inte bokat något boende än, bara flyg haha så vi får se hur den här resan går.

Sjukt taggad på att se hur våran första utomlandsresa kommer gå!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00