Vi kommer ha så kul!

Insåg idag att jag inte har börjat några av mina senaste inlägg med "hej älsklingar!" haha så konstigt eftersom det alltid är någonting jag gör, brukar typ inte ens behöva tänka när jag börjar ett inlägg med det, så...

Hej älsklingar!

Klockan är 20 och jag ligger nu i sängen och ska snart sova, har idag varit vaken hela dagen så är väldigt trött. Ni tycker kanske att det låter konstigt att jag är förvånad över att jag klarat en hel dag utan att sova middag men det är så det ser ut för mig just nu, jag behöver ofta sova en timme på dagen eller i alla fall vila för att orka göra något.

Dock låg jag och O i sängen tills klockan var typ 12 idag innan vi gick upp och gjorde frukost. Efter frukosten tog vi bilen ut till skogen och gick en promenad vilket var väldigt skönt. Efter promenaden var det dags att åka hem igen för att göra lunch och sen skulle O börja packa sina saker. Han flyttade hem idag, känns ganska konstigt att gå och lägga sig på en söndag utan honom och veta att han inte kommer pussa mig hejdå imorgon bitti.

Haha jag grät en skvätt när vi hade sagt hejdå innan jag åkte och träffa Ludde, idag var en sån dag där vi planerade in typ 20 saker som vi vill göra kommande månader haha vi kommer ha så kul!

Under kvällen har jag fotat till ett kommande inlägg och sen planerat kommande vecka, visst ser det mysigt ut när man ritar upp det såhär?

Godnatt <3

En mysig video ni MÅSTE kika på: https://www.youtube.com/watch?v=_IMNBZab1_g&t=0s

Ett av mina äldre inlägg som behöver läsas igen: http://emmahagen.se/girl-power-queens-33270675

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer