Vill komma igång igen

(Inlägg jag skrev igår men glömde publicera haha)

Hej älsklingar!

Den här onsdagen började superbra med frukost på salongen tillsammans med Loreal som ännu en gång lärde oss om deras nyheter. Sen har största delen av praktikdagen spenderats i Tottes shoppen för att jag skulle försöka lära mig lite om alla produkter som finns där. Jag är ganska dålig på att lära mig vad alla produkter gör men känner att jag börjat få lite koll på produkterna som finns på salongen där jag brukar vara så gick ner till shoppen där det finns ett MYCKET större utbud så jag kunde lära mig ännu mer nytt.

Uppe till vänster ser ni en bild på boken som jag precis har lyssnat klart på. En jättebra bok som ALLA borde lyssna på, man lärde sig mycket och det var inte som andra böcker som jag lyssna på där folk har sagt att man borde bli feminist för att det är bra utan hon berättar om händelser hon har varit med om som fått henne att bli det och vad hon gör för att göra samhället så jämställt som möjligt, hon som skrev boken är grym!

Har under den senaste veckan varit sugen på att komma igång med Youtube igen, lika sugen som jag var när jag startade kanalen och är verkligen glad över det. Är så taggad på att spela in videos att jag överväger en vloggmånad, skulle det vara något? hihi!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer