Vin & hårfix

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Igår när jag uppdaterade er skulle jag åka med mormor för att köpa blommor till morfars gravplats. Efter det tog jag det bara lugnt ett tag innan mamma kom hem från jobbet och vi alla tre tre åkte till morfar och tände ljus och lämnade rosorna. Vi åt sen en ganska tidig middag hemma hos mormor och bara satt och pratade.

Vid 18 mötte jag upp Sofia då vi skulle fixa våra hår. På Sofia tog vi bort det långa löshåret och satte istället in kortare löshår och gjorde henne kallare vilket passade henne superbra, tycker verkligen att hon blev riktigt fin i en längre page.

Mitt hår tvättade vi med en inpackning från blonde serien från kerastase för att neutralisera håret lite och sen lockade vi det, skönt att dämpa dom få gula pigment som fanns. När vi gjorde det här tog vi även ett glas vin tillsammans och bara pratade om allt som hänt den senaste tiden då vi inte har träffats på några veckor.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Härligt😻nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dag 4

Dag 4- Saker som gör mig glad

Känns så svårt att skriva saker som gör mig glad just nu för nu är jag verkligen glad över ALLT. Men får väll försöka komma på lite sake3r som gör mig extra glad.

Saker som gör mej superglad ör Starbucks, Ariana Grandes musikvideos, Kramar och att träffa nya människor.

Superkort inlägg och ber om ursäkt för de men har lite bråttom nu

Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Dagen

Hej fina ni

Hade en supermysig kväll igår, träffade några vänner jag inte sätt på länge och vi åkte ut och grillade marshmallows. Va verkligen supermysigt men hur kallt som helst.

Tror jag aldrig lagt ut någon bild med såhär dålig kvalité sen jag började blogga men har man bara telefonen med sig och det är mörkt ute så blir det inte mycket bättre än såhär, tyvärr.

Har inte så mycket planerat idag så blir nog bara en mysdag hemma. Sitter just nu och redigerar lite bilder som kommer komma upp här och sen blir det nog att äta lite

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00