Visste du att...

Hej älsklingar!

Måndagen börjar lida mot sitt slut och jag verkligen längtar tills jag gjort klart alla måsten och får krypa ner i sängen bredvid O.

Var i skolan lite innan 09 idag, vanligtvis har jag praktik på måndagar men idag skulle vi ta skolfoto. När vi hade stått där och väntat ett tag utan att någon fotograf kom fick vi veta att det blivit inställt och fick då istället göra en uppgift tillsammans med ettorna innan vi åt lunch och sen slutade. Införskaffade idag rosa klipps som jag kan ha när jag jobbar. Inte bara att rosa är favoriten utan det blir lätt att hålla koll på dom då alla som jobbar på salongen har svarta.

När jag kommit hem från Västerås åkte jag och mormor till några affärer innan jag skulle möta upp Linnea, vi gjorde inget speciellt. Haha älskar att hon är med i ALLA mina inlägg nu för tiden. Dock svårt att undvika när vi ses varje dag haha!

Släppte av Linnea och åkte hem vid 19 och då var O redan hemma, älskar att se honom hemma när jag kliver innanför dörren. Lurade med honom till coop nästan direkt när jag kommit hem för att hämta ut mitt körkort, wihoo!!! Nu sitter jag med en ansiktsmask och väntar på att toaletten ska bli ledig så jag kan skölja av den och sen blir det äntligen sängen.

Jag har börjat kolla på massor med videos på youtube som heter "visste du att...". Det är videos där personer berättar onödiga fakta som dom hittat på internet, så kul!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Bra inlägg❤️
nouw.com/byalma