Whats in my bag?

Älsklingar, det här har ju mer vart en trend på Youtube där man visar upp sin väska och berättar vad man har i den. Dock var det ett tag sen folk gjorde såna videos men tänkte att jag kan göra ett sånt inlägg både för att jag tycker såna här videos/inlägg är jättesköna att kolla på och för att man nästan alltid kommer på nya saker som kan vara smarta att ha.

Det här är lite av dom Basic saker som jag brukar ha med mig, brukar ofta hända att jag har med mig lite fler saker men det här är saker som jag alltid har med mig.

Väskan som jag oftast använder är en ljusrosa väska från michael kors, jag älskar den verkligen pga färgen men tycker egentligen den är lite för liten och sen är det svårt att hitta saker i den eftersom den bara har ett stort fack.

Sen har jag alltid med mig min svart/vita plånbok som också den är från michael kors. Den är mest i vägen med tanke på att min väska är hyfsat liten och att jag nästan alltid har ett plånboksskal till telefonen ändå.

Eftersom jag känner att jag har ett ganska oljigt ansikte tycker jag ofta att mitt smink brukar förstöras under dagen så jag har alltid med mig contour så att jag kan fixa det som blivit förstört under dagen. Highlighter är någonting jag också har med mig HELA tiden, också det för att kunna fylla på under dagen, samma sak med läppstiftet.

För att fortsätta prata om sminket jag har med mig så har jag alltid med mig mascara eftersom jag brukar ha lösfransar så när dom börjar lägga sig ner brukar jag ta på mascara för att få dom att se större ut igen.

Sen jag började blogga brukar jag ha med mig en bok och penna (alltid rosa) så jag kan skriva upp när jag kommer på nya ideer till inlägg, sen har jag också med mig laddare och powerbank till telefonen hela tiden eftersom jag kasnke använder den liiite för mycket. Och sen hörlurar såklart så jag kan lyssna på musik och sen slipper förstöra sminket när jag pratar i telefonen ;)

Nu till sommaren har jag börjat ta med mig mina solglasögon från Tom Ford

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer