Work smarter, not harder

Rubriken är en text som kanske många av er nu redan har hört, den står nämligen i en av datorfodralen från Bianca by Bianca Ingrosso. Jag började nyligen följa hennes youtube-kanal och när hon sa det uttrycket första gången kände jag bara hur det var något jag verkligen behövde ta att tänka på.

Jag har kört slut på mig själv HELT. Vet inte vad det senaste jag skrev här var men det spelar kanske egentligen inte så stor roll? Jag var igår på ett möte med min psykolog om hur jag egentligen mår. Jag gick in på hennes rum med ett falskt leende pga noll ork i kroppen och kom ut med ett intyg om att jag är utbränd. Jag har idag pratat med lärare om det hela. Även om jag inte mår bra just nu så känns det lite bättre när man får veta vilket bra stöd man har från lärare och alla runt omkring en.

Jag är en tjej som alltid håller ett högt tempo och vill göra saker hela tiden så att det här skulle drabba mig är helt fruktansvärt. Jag kommer nu få en anpassad skolgång, det var en stor lättnad då jag insett att jag faktiskt inte orkar en hel dag nu men känns fortfarande så fel eftersom jag älskar att vara på salongen och jag älskar skolan. Vi kom även fram till att det inte blir någon tävling för mig i år, det är det värsta hittills. Jag älskar att tävla och att då få strunta i något jag älskar för att jag ska orka är väldigt svårt för mig.

Många av er följde med mig på min resa när jag blev frisk från min depression och jag hoppas ni vill följa med mig när jag klarar mig ut det här också <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer