Äckliga kommentarer på tinder #2

Hej älsklingar!
I början av Oktober gjorde jag ett sånt här inlägg och ni verkade älska det. Jag slutade reagera ganska snabbt på dom flesta svinga kommentarer som kom men jag har nu samlat på mig några som ändå är lite småintressanta och tänkte att jag kan dela med mig av dom ännu än gång.
Så njut och skratta nu åt några kommentarer jag fått senaste veckan.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
😱❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

I mina lurar

Hej älsklingar!

Jag har börjat lyssna mycket mer på musik på senaste tiden och har precis lagt till massor med låtar i min spellista så här kommer några av mina senaste tillskott till listan :)

Inte så många låtar som är nya med det är musik som jag fått upp ögonen för först nu

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Att uppskatta lite extra

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår super, jag börjar känna mig mycket piggare. Har inte alls lika ont i halsen men är fortfarande hyfsat trött i kroppen eftersom jag tar ganska mycket medicin. Dagen har mest gått åt till att vila och försöka få tillbaka matlusten. Hatar verkligen att vara sjuk så att man inte har någon matlust alls speciellt eftersom jag har ganska lätt att börja må illa om jag inte får i mig tillräckligt.

Några av mammas vänner kom över på middag ikväll och en av hennes vänner har en liten dotter som nu får lära sig hur viktigt det är att uppskatta saker. Så när vi satt vid middagsbordet kom hon och hennes mamma med förslaget att alla skulle få säga något dom hade uppskattat med dagen och när vi väl kom till henne sa hon "jag uppskattar att jag har fått kommit hit idag och träffat er". Hur söt är hon inte?!?! Är ju nästan så man blir tårögd

Dom åkte hem för en stund sen och nu när jag känner mig lite piggare ska jag försöka ta lite bilder till bloggen. Har redan tagit några men vet några fler som jag skulle vela ta

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00