En uppdatering om allt

Länk till podden jag gästade: lyssna lyssna lyssna

Hej älsklingar!

Jag känner att det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu och har inte ens hunnit uppdatera er dom senaste dagarna så tänker att det här får bli ett inlägg där jag gör en vanlig hederlig life update.

Nytt hår

I måndags var jag och fixade håret. Den här gången gjorde vi en liten större förändring än att bara nyansera med 10,12 som vi gjort ganska många gånger nu. Den här gången gjorde vi en mörkare botten och riktigt kalla grå längder. Vi satte sen även in ett nytt paket 40 cm löshår och klippte in mitt gamla lite längre löshår i den längden.


Nytt jobb

Jag har fått ett nytt jobb som jag var på två dagar i veckan och wow vad bra jag trivs. Jag har gått tillbaka till att vara frisör och jag har verkligen saknat det mer än jag själv trodde. Nu har jag verkligen tagit mig utanför min comfort zone och tagit ett jobb i Stockholm. Jag jobbar på salongen raw hair och trivs verkligen där.


Helgen som varit

I fredags slutade jag jobbet 19 och skulle på en fest i Västerås som jag var riktigt taggad på men när jag kom hem för att byta om först vid 21 kände jag bara att jag var riktigt otaggad på att sätta mig på en buss i 40 minuter till när jag redan var hyfsat trött så jag valde istället att stanna hemma, känns som ett bra beslut då jag la mig direkt efter en snabb dusch och somnade sen innan 23.

Största delen av lördagen spenderades i sängen fram tills eftermiddagen då jag gjorde mig iordning och sen åkte till Malin. Vi var hos henne ett tag innan vi bestämde oss för att gå på bio och se ready or not. Kan tyvärr vara den sämsta skräckfilmen jag någonsin sett. Det hände flera gånger att alla som såg filmen började skratta när filmen skulle vara som läskigast.

Idag har jag ätit med Loke och sen har det varit en mysig eftermiddag hemma med en ansiktsmask framför en film.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer